FORMACIÓ

CFGM

Cicles Formatius de Grau Mitjà

Realitzem 2 cicles formatius simultanis (Cuina i Serveis en Restauració), en un programa de durada orientada de 3 cursos acadèmics, adreçats a joves de més de 16 anys amb el graduat d’ESO i/o que hagin superat o homologat la prova d’accés a Cicles Formatius.

Entenem l’hostaleria com una professió que permet assolir una ètica professional i personal basada en el compromís, l’esforç, el respecte a la diferència i el treball en equip.

Les pràctiques es realitzen majoritàriament al restaurant pedagògic de l’Escola, i també comptem amb l’estreta col·laboració d’altres empreses del sector per a fer pràctiques externes a partir del segon curs.

PFI

Programes de Formació i d'Inserció

Impartim programes de formació i d’inserció dins la branca d’Hostaleria i Turisme, adreçats a joves d’entre 16 i 21 anys que finalitzen l’etapa d’educació secundària i no han acreditat l’ESO. Oferim un itinerari segons nivell i capacitat de cada alumne per obtenir la titulació i/o per accedir al CFGM.

Treballem per a què els joves assoleixin el nivell de maduresa personal i tècnica necessària per projectar el seu futur i garantir la seva reincorporació al sistema educatiu.

Les pràctiques es realitzen al Restaurant Pedagògic de l’Escola.

Formació
complementària

Creiem que l’aprenentatge d’adolescents i joves ha de construir-se sobre la formació tècnica, així com sobre el treball emocional, d’autoconeixement i l’adquisició d’experiències culturals i socioeducatives.

Els nostres programes inclouen:

  • Activitats d’iniciativa social
  • Tallers de teatre, educació física o dansa
  • Acompanyament emocional i espais de treball personal i autoconeixement
  • Cinefòrum i debats
  • Visites, excursions i monogràfics
  • Stage d’Estiu